The emerging markets in CE, SE and Eastern Europe include Romania, Poland, Hungary, Turkey, Serbia.

The emerging markets in CE, SE and Eastern Europe include Romania, Poland, Hungary, Turkey, Serbia.
The emerging markets in CE, SE and Eastern Europe include Romania, Poland, Hungary, Turkey, Serbia, Lithuania.

Sunday, 18 March 2018

Atragerea unui investitor / partener strain / cumparator al firmei

FRD Center este in legatura cu un numar important de firme straine si de fonduri de investitii interesate sa colaboreze cu - si sa investeasca in - companii romanesti. 

FRD Center reprezinta Romania in reteaua internationala de firme de consultanta in fuziuni si achizitii M&A WORLDWIDE. In luna aprilie, cei doi Parteneri Fondatori ai FRD Center vor participa la summit-ul de investitii 
M&A WORLDWIDE de la Amsterdam.

La acest summit, echipa FRD Center va prezenta catre potentialii investitori straini mandatele de vânzare ale companiilor românești, clienti ai FRD Center, interesate sa atraga investitori straini, parteneri in firma sau cumparatori ai pachetului de actiuni.

Sunteti proprietarul / actionarul unei companii românești cu o cifra de afaceri de minim 5 milioane EUR interesat sa vindeti si sa atrageti un cumparator / investitor strain?

Doriti sa va asociati cu un partener strain pentru a va dezvolta afacerea pe alte piete? Sa atrageti private equity pentru a creste firma la un alt nivel?

Cautati un Joint Venture international?

Va intereseaza sa va extindeti la nivel international prin achizitii pe alte piețe?

Poate că am putea colabora. Proprietarii de companii din România deleaga FRD Center pentru a atrage cumparatori / investitori straini în firmele lor si angajeaza serviciile companiei noastre pentru a le gasi un partner sau un investitor strain.

FRD Center este o firma de consultanta de investitii si Fuziuni-Achizitii (M&A), membru pentru România în rețeaua internațională M & A Worldwide for Mergers & Acquisitions. 

Pentru mai multe detalii, contactați echipa FRD Center la adresa de e-mail: europa@frdcenter.ro sau tel: 021 411 1459, 021 411 1460, 021 411 1461No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.